Najava književnog susreta s Ivanom Francišković Olrom

U nastavku provođenja aktivnosti koje se održavaju kroz projekt “Čitanje je važno, uključuje nas snažno” UP.02.1.1.15.0076, u četvrtak, 28. 4. 2022. godine, počinjemo s prvim u nizu književnih susreta. Književni susreti organiziraju se s ciljem upoznavanja hrvatskih autora, razvijanja interesa za književnost te poticanja čitanja. Ugostit ćemo četiri hrvatska književnika koji će predstaviti svoj rad i svoja književna djela. Nakon prezentacije književnih djela predviđeno je vrijeme za diskusiju kako bi djeca i mladi mogli aktivno sudjelovati te dobiti odgovore na svoja pitanja.

Prvi književni susret s književnicom Ivanom Francišković Olrom održat će se u OŠ Cetingrad, I. F. Cetinskog 11, 47222 Cetingrad, u četvrtak, 28 travnja 2022., u 12 sati u svrhu poticanja čitalačke pismenosti. Djeca će imati priliku upoznati književnicu i njena djela uz čitanje, pripovijedanje, igru i razgovor.

Nositelj projekta “Čitanje je važno, uključuje nas snažno” UP.02.1.1.15.0076.  je Gradska knjižnica „Ivan Goran Kovačić” Karlovac, a provodi se u partnerstvu s Gradom Karlovcem i Udrugom Carpe Diem u vremenskom periodu od 16. rujna 2021. do 16. rujna 2023. godine. Posebni cilj projekta je dostupnost čitalačkih programa i materijala osobama izvan mjesta boravka / stanovanja te je projektom planirana nabava bibliobusa koji će pružati usluge pokretne knjižnice na području cijele Karlovačke županije.

Najava književnog susreta s Ivanom Francišković Olrom

 

Najava književnog susreta s Ivanom Francišković Olrom
Skip to content