“Bebe u knjižnici”

Pozivamo vas na druženje u okviru programa „Bebe u knjižnici“ osmišljenog za bebe i djecu rane dobi uz prisutnost roditelja, u subotu 21.10. od 10 do 12 sati. Program „Bebe u knjižnici“ tema: “Osnaživanje imuniteta u doba respiratornih infekcija“, gošće: patronažne sestre Matea Spudić Požar i Suzana Bućan, za bebe do 24 mjeseca termin je od 10 do 11 sati, za bebe od 25 do 36 mjeseci termin je od 11 do 12 sati.

Karlovačka Gradska knjižnica prepoznaje potrebe obitelji u zajednici te od 2009. godine zajedno s partnerom Gradom Karlovcem daruje besplatno članstvo svim bebama rođenima u karlovačkom rodilištu.

Knjižnica otada organizira i obiteljsko druženje u prostoru Odjela za djecu predškolskog uzrasta u okviru osmišljenog programa „Bebe u knjižnici“ namijenjenog bebama i djeci do treće godine uz prisutnost roditelja. Program se provodi u suradnji s Patronažnom službom Doma zdravlja Karlovac uz organizirano vođenje knjižničara. Na druženjima se bebe i djeca rane dobi mogu slobodno kretati, birati igračke, listati slikovnice uz pomoć roditelja, crtati, sudjelovati u prigodnim programima u skladu s njihovim mogućnostima. Za čitanje postoje slikovnice za najmlađe od tvrdih listova izrađenih od čvrstih materijala, slikovnice-igračke, slikovnice od pliša, mekanih materijala i slično. Mladim roditeljima druženja koriste za razmjenu iskustva i rješavanje nedoumica vezanih uz odgoj i zdravlje djeteta.

“Bebe u knjižnici”
Skip to content