Edukativna radionica „Kako radi tvoje tijelo“

Program „Đački dani“ u Gradskoj knjižnici „Ivan Goran Kovačić“ Karlovac već više od dva desetljeća pruža usluge svojim mladim korisnicima. Jedan je od vodećih primjera dobre prakse u provođenju slobodnog vremena, što dokazuje dugogodišnji period njegovog organiziranja i svakom godinom sve veći interes djece. I za ove „Đačke ljetne dane“ pripremili smo bogat program kroz srpanj i kolovoz.

Za sve one koji nam se još nisu pridružili možete to učiniti od 22. do 26. 8. na edukativno – kreativnoj radionici “LEGO PRIČE“, voditeljice Vedrane Vrana na Odjelu za djecu i mladež, Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić”. Radionica LEGO PRIČE se odvija prema ljetnom radnom vremenu knjižnice. Ponedjeljak i utorak popodne od 17,00 do 18,00 sati, srijeda, četvrtak i petak ujutro od 9,00 do 10,00 sati.

Za sam kraj ovogodišnjih “Đačkih dana” u subotu 3. rujna od 9 do 11 sati u Ilirskoj dvorani održat će se edukativna radionica „Kako radi tvoje tijelo“ voditeljice Ivane Štedul (Senzogym). Cilj radionice je razumijevanje koliko je tijelo složeno i kako je sve povezano jedno s drugim.

Prijave su moguće telefonski na broj 047/412-377 (103) ili osobnim dolaskom na Odjel za djecu i mladež.

Edukativna radionica „Kako radi tvoje tijelo“
Skip to content