Izložba „Između Neba i Zemlje: bogovi drevnog Egipta“
Pozivamo vas u Gradsku knjižnicu “Ivan Goran Kovačić” u petak, 6. listopada u 19 sati, na otvorenje izložbe digitalnih ilustracija „Između Neba i Zemlje: bogovi drevnog Egipta“ Sandra Perovića. Izložba će biti postavljena u predvorju knjižnice.
Sandro Perović (1989.) riječki je ilustrator s adresom u Samoboru. Njegova su najveća strast drevne civilizacije, posebno svijet drevnih Egipćana. Ilustracije koje kreira nisu samo linije i boje, nego svaka sa sobom nosi priču i znanje drevnih mitova i simbola. U svoje radove ulaže mnogo znanja i istraživanja kako bi bili što edukativniji i poticali ljude na proučavanje i istraživanje civilizacija i njihove mitologije.
Prije nekoliko godina se odvažio i otvorio vlastiti umjetnički obrt Sanio Digital Art te kreirao velik spektar proizvoda: mnoštvo knjiga koje je ilustrirao za strane klijente, kalendare, bojanke, karte, vlastite edukacijske bojanke o drevnim grčkim božanstvima te kombinaciju bojanke i kolekcije pjesmica na temu Noći vještica, namijenjenu najmlađima.
Na otvorenju će Sandro predstaviti i svoju najnoviju bojanku “Colorful Olympians: a Creative Adventure of Greek Mythology”.
Izložba „Između Neba i Zemlje: bogovi drevnog Egipta“
Skip to content