Besplatna predstava za najmlađe
Gradska knjižnica Ivan Goran Kovačić pripremila je bogati program 23.4., povodom Noći knjige za sve dobne skupine svojih korisnika, a posebno za one najmlađe.
U 9.30 i 14.30 sati na Odjelu za djecu predškolskog uzrasta održat će se čitanje priče “Lisica je naučila da sreća stanuje u srcima” autorica Tatjane Gjurković i Tee Knežević. Poslije čitanja priče održat će se prigodna likovno-kreativna radionica. Aktivnost je namijenjena korisnicima Odjela za djecu predškolskog uzrasta.
U 10 sati u Ilirskoj dvorani pripremili smo za djecu i mladež književni susret „Schunkom protiv kataklizme”. Davor Schunk autor je brojnih slikovnica i stripova za djecu. Na susretu ćemo se upoznati s njegovim stvaralaštvom za djecu i saznati kako nam slikovnice, stripovi i knjige mogu pomoći da se lakše nosimo s izazovnim vremenima i zašto vrijedi čitati!
U 12 sati u Ilirskoj dvorani za mališane smo organizirali predstavu dječjeg kazališta iz Ljubljane “Enostavno prijatelji”. Riječ je o sjajnoj dinamičnoj predstava o pčelama koja oduševljava djecu svih uzrasta, na trenutke je prava mala detektivska priča. Predstava ima važnu poruku o poštenju, a ujedno nas uči da posao može biti i zabavan.
Od 17 sati na Odjelu za djecu i mladež pozivamo vas na čitanje priče „Za minutu, mama“ autora A. H. Benjamina i Nicka Easta i kreativna radionica: „Ovaj dinosaur ne kasni“. Nakon priče, na kreativnoj radionici izradit ćemo kartonske dinosaure koji uvijek dolaze na vrijeme!
Programe su poduprli Ministarstvo kulture i Grad Karlovac.
 
Besplatna predstava za najmlađe
Skip to content