Javna prezentacija za POS stanove u Karlovcu

Kako u Karlovcu kupiti stan iz Programa društveno poticane stanogradnje, zainteresirani će moći doznati u četvrtak, 26. siječnja. U Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice I. G. Kovačića, od 17 sati, bit će javna prezentacija na kojoj će sudjelovati predstavnici APN-a i Grada Karlovca.
Na javnoj prezentaciji bit će predstavljeni uvjeti, način, mjerila, mogućnosti kreditiranja i prednosti koje donosi kupnja stana prema Programu društveno poticane stanogradnje. Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stanova po ovom programu, podsjetimo, otvoren je do 12. veljače ove godine.
 Stanovi po Programu društveno poticane stanogradnje u Karlovcu bit će građeni na Dubovcu, u Ulici Herte Turza. Veličina stana koji podnositelj zahtjeva može kupiti, ovisi o broju članova obiteljskog domaćinstva i može biti od 44 m² (za jednu osobu) do 94 m² (za šest i više osoba).
Karlovčani, ali i ostali stanovnici Hrvatske, zainteresirani za kupnju POS-ovih stanova u Karlovcu, mogu podnijeti zahtjev do 12. veljače 2023. godine.

Javna prezentacija za POS stanove u Karlovcu
Skip to content