Likovni natječaj “Da sam ja Pipi”

Odjel za djecu i mladež Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac organizira likovni natječaj “Da sam ja Pipi” za učenike 4. razreda te poziva karlovačke osnovne škole na sudjelovanje. Djeca bi u okviru redovne nastave trebala nacrtati, ili napraviti u bilo kojoj drugoj likovnoj tehnici, sebe kao superjunaka koji, poput Pipi Duge Čarape, ima barem jednu super vještinu kojom može svijet učiniti boljim mjestom, a zatim tu vještinu i opisati u nekoliko rečenica na samom crtežu.
Natječaj traje od danas do 28. 10. 2022, a radove treba donijeti / dostaviti na Odjel za djecu i mladež Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac (Ljudevita Šestića 1).
Od pristiglih radova Odjel će organizirati virtualnu izložbu koja će se moći pogledati na Facebook stranici Dječjeg odjela (https://www.facebook.com/djecjiodjelknjiznicekarlovac).
Posjetitelji FB stranice moći će od 31. 10. do 10. 11. 2022. sudjelovati u glasovanju za najuspješniji rad. Tri najuspješnija rada prema virtualnim glasovima ćemo i simbolično nagraditi.

Likovni natječaj “Da sam ja Pipi”
Skip to content