Proslava sedme godišnjice Aquatike

Proslava sedme godišnjice Aquatike – slatkovodnog akvarija Karlovac održava se u subotu i nedjelju 21. i 22. listopada 2023. Bogati program kroz dva dana namijenjen prvenstveno obiteljima s djecom održava se na akvarijskom trgu, u Zelenoj knjižnici Aquatike i Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ te na šetnici uz Aquatiku.

Pripremili su i posebne pogodnosti tog vikenda za sve posjetitelje, a to je 50% popusta na individualne ulaznice, a u akvarijskoj suvenirnici  omogućuju popust od 25% na sve suvenire, dok vas u caffe baru očekuje posebna rođendanska ponuda.

Program se sastoji od kreativnih radionica za djecu, dječjeg buvljaka, poligona zabavnih igara, do susreta s rijekom Koranom – tematske šetnje u pratnji vodiča, a sve završava rođendanskom zabavom uz svirku benda „LA PAPA“ na akvarijskom trgu.

Tijekom proslave 7. rođendana Aquatike posjetite Zelenu knjižnicu 21.10. u 10 sati gdje ćemo se  družiti s prevoditeljom Krešom Krnicom, autorom prvog hrvatskog prijevoda slikovnice The cat in the hat / Mačak u šeširu, klasika američke dječje književnosti, koju je u izvorniku napisao književnik i ilustrator Dr. Seuss. Gostovanje je organizirano  povodom Mjeseca hrvatske knjige koji je posvećen književnim prevoditeljicama i prevoditeljima. 

Proslava sedme godišnjice Aquatike
Skip to content