„Valentinovo u knjižnici uz knjigu, film i glazbu“

Ove godine Valentinovo u knjižnici obilježavamo uz ljubavne klasike i poeziju. Po izboru knjižničara, najbolji svjetski ljubavni klasici bit će izdvojeni u posebnom kutku. Osim odabira dobre knjige, filma ili glazbe, možete sudjelovati u nagradnoj igri na društvenim mrežama i osvojiti prigodnu nagradu.

Pozivamo Vas i na druženje članova Kluba ljubitelja poezije „Stihom u srce“ koje će se održati na samo Valentinovo, 14. veljače 2024. u 18 sati u kafiću knjižnice „Kava i knjige“. U glazbenom dijelu programa nastupit će glazbena skupina „Mimo ritma“ Slovenskog doma Bazovica iz Rijeke. Ponudu ćemo obogatiti i pripremom posebnih „romantičnih koktela“.

Od 14. do 17. veljače 2024. korisnicima Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ nudimo i zanimljivu uslugu pod nazivom „Spoj na slijepo” s knjigom, glazbenim CD-om ili filmskim DVD-om. Knjižničari su odabrali raznovrsnu građu za korisnike svih dobnih skupina i preferencija te je zamotali u papir kako bi naslovnica, autor i naziv djela ostali skriveni. Na korisnicima je da se odvaže i odaberu tajanstveni smotuljak samo na temelju kratkog citata, rečenice ili stiha.

Lokacije na kojima se može posuditi tajanstvena knjiga, CD ili DVD su: Informativno-posudbeni odjel, Dječji odjel, Odjel audiovizualne građe, Bibliobusna služba te Knjižnica i čitaonica Švarča.

„Valentinovo u knjižnici uz knjigu, film i glazbu“
Skip to content