Predstavljanje knjige Ivane Plechinger, „Da sam ovo barem znala ranije”

Pozivamo vas na predstavljanje nove knjige Ivane Plechinger, „Da sam ovo barem znala ranije” koje će se održati u četvrtak, 16. ožujka, u 18 sati u Ilirskoj dvorani u sklopu proslave 185. rođendana Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić”.

Ivana Plechinger autorica je bestselera „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“, motivacijski govornik, radijska i TV voditeljica, youtuberica, pjevačica… Autorica je svoju prvu knjigu karlovačkoj publici predstavila upravo u našoj knjižnici 2016. godine, te se veselimo ponovnom susretu.

Ideja za ovu knjigu, piše Ivana Plechinger u uvodnoj riječi knjige »Da sam ovo barem znala ranije«, došla joj je nakon književnog gostovanja u jednoj istarskoj srednjoj školi u kojoj su je, po završetku predstavljana njezine prve knjige »Ono što ostaje, uvijek ljubav je«, istarski srednjoškolci i gimnazijalci zasuli pohvalama i pitanjima. Vraćajući se u Zagreb u jednom je trenutku pomislila kako bi bilo divno da je i sama u srednjoj školi imala priliku slušati nekoga tko bi joj govorio o životu. Odnosno, pomislila je – »Da sam ovo barem znala ranije…«

Predstavljanje knjige Ivane Plechinger, „Da sam ovo barem znala ranije”
Skip to content