17. Tjedan psihologije u Karlovcu

17. tjedan psihologije u Karlovcu, kojeg organizira Društvo psihologa Karlovac u suorganizaciji s Gradskom knjižnicom “Ivan Goran Kovačić”ove godine održava se od 19. do 23. veljače.

Tjedan psihologije posvećen je predstavljanju struke i njezinog doprinosa očuvanju mentalnog zdravlja. Društvo psihologa Karlovac i ove godine pripremilo je niz zanimljivih događanja besplatnih i otvorenih za javnost. Ovogodišnji Tjedan psihologije počinje u ponedjeljak, 19.2. u 18 sati predavanjem u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice Ivana Goran Kovačić na temu „Usamljenost“, koje će održati Ivan Sušanj, spec. klin. psih. U utorak 20.2. u 18 sati zanimljivo predavanje “Razvijanje psihološke otpornosti kod djece i mladih”, održat će Ivana Barić Kos, mag.psych. Srijeda, 21.2. u 18 sati „Ilirska” je rezervirana za predavanje „Od predrasuda do rasuda (O, gnjevni ljudi!)“, koje će prezentirati, Mladen Barešić, prof. psihologije. U četvrtak, 22.2. u 18 sati nas očekuje predavanje “Stari vs. novi mozak: strah i kognitivno bihevioralne terapije”, Maje Navijalić, mag.psych., kognitivno bihevioralni terapeut u superviziji.

Osim zanimljivih predavanja na kraju tjedna u petak, 23. 2. u 18 sati možete se okušati u ‘Psiho pub kvizu” koji će se održati u Ziggyju.

17. Tjedan psihologije u Karlovcu
Skip to content